Krabičky od čajů
- Morče
- Obarvená vodička
- Velikost sbírky: 9000
- Kontaktovat uživatele:
Krabičky od čajů
Ahoj, jedna dodavatelka čajových přebalů mi přinesla několik krásných krabiček od zahraničních čajů, je tu někdo, kdo je sbírá a vymění za přebaly? Při zájmu je nafotím a vyměním, jinak vyhodím. Jana
- Evicta
- Obarvená vodička
- Velikost sbírky: 4000
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krabičky od čajů
Ahojky, já sbírám krabičky i přebaly, prosím tedy o fotečky. Výměnou nabízím přebaly, ale teprve v nejbližší době dokončím svou čajíkovou stránku s nabídkou přebalů, tak prosím o strpení a pak budou k dispozici. Děkuji.
- Morče
- Obarvená vodička
- Velikost sbírky: 9000
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
sešlo se mi hooodně krabiček od čajů, obyčejné i neobyčejné, je tu někdo, kdo je sbírá? Je mi líto je dát do sběru, ale zabírají mi místo na čajíky. Jana
sešlo se mi hooodně krabiček od čajů, obyčejné i neobyčejné, je tu někdo, kdo je sbírá? Je mi líto je dát do sběru, ale zabírají mi místo na čajíky. Jana
- cajomilka
- Pi-Gi čajík
- Velikost sbírky: 20000
- Kontaktovat uživatele:
Papírové krabičky od čajů to asi moc lidí nesbírá, což? Stěhujeme se a dumám, jestli se s nima rozloučit nebo by je někdo užil... mám jich velkou papírovou tašku, řekla bych tak 5- 6 kg toho je
Čajomilka Soňa
- Verushka
- Obarvená vodička
- Velikost sbírky: 2000
- Kontaktovat uživatele:
Začala jsem se dnes připravovat na burzu a v rámci úklidu vylovila spoustu krabiček od čajů z různých koutů. Je mi líto je vyhodit, ale doma se mi kupí. Pokud byste měl někdo zájem (nebo nějakého sběratele znali), ráda věnuji nebo vyměním za sáčky.